Velkommen til Norwegian Traveller

FB_Cover02

Da jeg startet denne bloggen i 2014 var det av to grunner:

  • Jeg likte å dele reisetips
  • Jeg trengte en digital lekeplass

Jeg har lært uendelig mye om å drifte en nettside, om sosiale medier, om målgrupper, søkemotoroptimalisering og om reiser. Jeg skal fortsette å dele mine erfaringer med dere her inne, med nytt navn og nytt design. En god venn av meg, Ben Levermore, ba meg bruke hans tjenester via Fiverr - og sammen utviklet vi den nye identiteten til Norwegian Traveller.

Alle postene fra Reiseblogg1.no blir ikke med over til Norwegian Traveller, men en god del vil legges ut fortløpende. Det er nemlig ganske mye arbeid og tilpasse artikler, bilder og linker til et nytt nettsted. Arbeidet er godt i gang og noen av de mest populære bloggpostene er allerede på plass.

Fremover vil vi konsentrere oss mindre om nyheter, det får andre blogger og medier ta seg av. Vi skal konsentrere oss om å gi gode tips til dere som skal ut og reise, basert på det vi har sett, erfart og opplevd.

Jeg håper du vil følge oss videre på ferden. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram også!