Madagaskar-uke på Instagram

En lemur fotografert i Ranomafana nasjonalpark

Tidligere denne uken kom jeg over en del bilder fra Madagaskar som ikke er blitt publisert. Dette er bilder jeg tok under en tur i oktober 2008, med andre ord begynner det å bli en god stund siden. Noen av disse vil jeg legge ut i dagene som kommer.

REKLAME – denne bloggen inneholder sponsede lenker, blant annet til vår samarbeidspartner KLM og er merket med denne fargen.

Madagaskar var mitt første møte med Afrika og under mitt ukelange opphold fikk jeg møte mange spennende mennesker, en frodig natur, lemurer og regnskog, den gassiske landeveien, men også fattigdom og tørke. I nord og øst er det mer frodig, mens det i sør var langt tørrere.

Er du nysgjerrig på Madagaskar? Da vil jeg anbefale Øyvind Sæthre og Travelmate, eller Lemurtur som er deres merkevare for turer til øya. Det er nok ikke mye Øyvind ikke kan svare på!

Følg oss gjerne med på Instagram-kontoen @norwegiantravellerofficial fremover.

Å komme seg til Madagaskar er helt kurant. KLM/Air France er kanskje den enkleste løsningen. Vi fløy fra Paris til hovedstaden Antananarivo før vi kjørte i bil sørover til Antsirabe og nasjonalparken Ranomafana. Videre gikk turen til Fianarantsoa og så en lang kjøretur til Toliara.

På roadtrip sørover på Madagaskar.