Om bloggen

Gjennom mange reiser både privat og gjennom jobb har jeg delt erfaringene mine med venner, kjente og anmeldt hoteller, restauranter og attraksjoner på nettsteder som Hotels.com og Tripadvisor for å nevne noen. I 2014 bestemte jeg meg for å samle alle disse på ett sted - på Reiseblogg1.no. Gjennom fem år har jeg brukt bloggen til å bruke mine erfaringer for å tipse andre. Høsten 2019 bestemte jeg meg for å endre profil på bloggen med nytt navn, ny logo og nytt design. Januar 2020 så derfor Norwegian Traveller dagens lys.

Bloggen skal drives som før, men med mindre fokus på nyheter. Det får andre nettsteder og blogger ta seg av. Her blir det tips til reiser som vil være hovedfokus.

Vi gjør oppmerksom på at ingen reiser, anmeldelser eller omtaler er betalt for direkte, med mindre de er klart merket. Imidlertid linker vi til samarbeidspartnere og alle sponsede linker er merket med denne fargen.

Personvern & cookies
Vår personvern- og informasjonskapselpolicy kan leses her.

Norwegian Traveller drives og eies av Lars Idar Waage (Orgnr: 983 389 228). Vi kan kontaktes på post(at)norwegiantraveller.no