Tøft tostjernes - Wakeup Copenhagen Niebuhrs Gade

wakeup2

Litt tilfeldigheter gjorde at jeg måtte ha et hotellrom på kort varsel i forbindelse med en jobbreise i København denne uken. Siden jeg var bare timer unna hadde jeg forventet overnatting til over 1500 kroner natten for et enkeltrom. Derfor ble jeg svært positivt overrasket over at Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade hadde ledige rom fra bare 595 DKK per natt.

REKLAME - linker som fører til våre samarbeidspartnere, for eksempel hotels.com, er merket med denne fargen.

Få et godt tilbud på Wakeup Carsten Niebuhrs Gade her

Jeg booket to rom, ett til meg og ett til min kollega og vi oppgraderte til et litt større rom til 680 kroner.

Da vi ankom hotellet ble vi svært positivt overrasket. Hotellet er splitter nytt, og et slags smarthotell-konsept. Her er det ikke noe luksus, minibar, gedigen frokost, men enkelt, flott og rent rom med seng, bad og tv. Men hva mer trenger man dersom man kommer om kvelden og bare skal ha et sted å sove?

LES OGSÅ: De beste hotellene i København
LES OGSÅ: Deilig mat og drikke i København

Frokost koster 60DKK og betales i resepsjonen.

Absolutt det flotteste tostjerners hotellet jeg har bodd på!

Jeg tenkte at det må være en hake med dette, og det er kanskje beliggenheten. Men det tar  under ti minutter å gå til Tivoli, så det ligger jo veldig sentralt.

Sjekk priser på Wakeup Copenhagen Niebuhrs Gade her

I ettertid har det kommet et til i samme kjede: Wakeup Copenhagen, Borgergade

wakeup4
Enkelt rom, men helt greit med tanke på prisen

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo og Skyscanner, eller direkte hos Lufthansa, Qatar Airways eller KLM.