New York: Skuffende i Central Park Zoo - og søt dessert

Central Park Zoo er jo verdenskjent, og vi følte at dette var et must. Et sted du bare må besøke når du først er i New York. Dessverre ble vi skuffet.

REKLAME - linker merket i denne fargen er til våre samarbeidspartnere.

Først i oppholdet prøvde vi speedbåten The Beast og besøkte museet USS Intrepid. Neste stopp var Central Park og Central Park Zoo. Selvsagt er det kult med en dyrehage midt på tjukkeste Manhattan, og det er nok et must å ha vært der. Sjøløvematinge var morsom å se på, og det var gøy å ha vært der og sett på dyrehagen som er kjent fra filmer og som er "Madagaskar-pingvinenes" hjem.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo og Skyscanner, eller direkte hos Lufthansa, Qatar Airways, TAP Portugal, Ethiad eller KLM.

Men har du vært i en god dyrepark, som for eksempel Dyreparken i Kristiansand, vil du bli ganske skuffet over Central Park Zoo. Det ble vi. Dyrehagen ble unnagjort på et par timer og vi var sånn rimelig middels fornøyde etterpå. Verken mer eller mindre.

Cup Cake ATM og Dylan´s Candy Bar

Kult konsept - en "minibank" med cupcakes!

Siden vi var på rett side av Central Park tok vi en spasertur ned til Sprinkle og deres Cup Cake ATM. Vi hadde lest om denne morsomme "minibanken" der man fikk ut cupcakes. Selve automaten var morsom og vi skjønner at mange vil teste den for moro skyld. Selve butikken, altså Sprinkle var derimot skuffende. Vi prøvde cookies og milkshake, som var helt ok, men servicen var helt elendig, som om de ikke ønsket kunder inn i det hele tatt.

Dylan´s Candy Bar derimot var meget bra! Defintivit den største godteributikken vi har vært i, med tanke på utvalg. M&Ms butikk på Times Square er også stor, men den har jo bare M&Ms produkter. Dylans Candy Bar er nesten to etasjer fullstappet med snop i alle fasonger, merker og varianter. De har også eget bakeri, egen sukkerspinn-kunstner, og det er mulighet for å få laget personlige utgaver av snop her. Ungene storkoste seg!

Prøv sukkerspinn, og en av de store oppskriftene. Magisk!

Les også våre andre innlegg om New York:

New York: Fly til en billigpenge
New York: Overnatting
New York: The Beast og USS Intrepid