Hotelltest: The Beach Hotel Brighton

To netter i den engelske badebyen midt på sommeren. Vi valgte The Beach Hotel i Brighton uten å bli veldig imponert.

Hotellet er et to-stjerners hotell, men basert på anmeldelsene så hadde vi faktisk litt forventninger da vi ankom The Beach Hotel. Først av alt – det var litt knotete å finne frem til, spesielt siden det i nabogaten var et annet hotell som het nesten det samme og der er vi glade for at vi ikke hadde booket, for å si det sånn.

REKLAME – denne bloggposten inneholder sponsede lenker til våre samarbeidspartnere, blant annet Hotels.com med denne fargen.

The Beach Hotel Brighton er et litt eldre hotell, typisk engelsk med en bitteliten heis, trange ganger og mye lyd. Det er lytt mellom rommene, ut mot gangen og kanskje spesielt mellom etasjene. Ta det med i betraktningen når hotell vurderes.

Samtidig kan hotellet by på store familierom med en dobbelseng og to enkeltsenger. Litt trangt om plassen med hele familien på én gang, men rommet går fint. Kan også være verdt å merke seg at gulvet er skjevt, og vi gikk litt i oppoverbakke inn mot badet.

Sovekomfort

For oss er sovekomforten det aller viktigste ved et hotell. Det betyr lys, lyd og temperatur sammen med kvalitet på seng, madrass, dyner og puter. La oss begynne med det positive: Sengene var fantastisk gode! Faktisk de beste sengene vi hadde på hele det ukeslange oppholdet i England.

Hotellet ligger rett til høyre i bildet og dermed rett ved British Airways i360.

Men her finner du ingen aircondition, og med sommer i Sør-England så kan det bli varmt o klamt på kveldene. Å åpne vinduene hjalp lite og ingenting, og uansett er det en del støy fra hovedveien nede ved stranden. Den ene morgenen ble vi også vekket av mye støy fra rommet i etasjen over. Det var direkte plagsomt. Og det er ikke skikkelige gardiner, så det blir veeeldig lyst, veeeldig tidlig på morgenen.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo og Skyscanner, eller direkte hos Lufthansa, Qatar Airways, TAP Portugal, Ethiad eller KLM.

Konklusjonen er at midt på sommeren så er kanskje ikke dette hotellet det beste valget med tanke på sovekomfort, selv om sengene var fantastiske.

Badet er relativt stort, fungerte fint, men her kunne renholdet vært bedre. Som resten av hotellet og rommet så trengs det litt renovering og oppgradering for å være attraktivt. Det er også verdt å merke seg at det ikke er kjøleskap eller minibar på rommet. I sommervarmen var det litt irriterende å ikke ha tilgang til kald drikke for eksempel. De tilbyr heller ikke wifi på rommene. Man må ned i resepsjonsområdet for internettilgang.

Standard frokost

Frokosten var ganske standard, engelsk frokost. Ganske god, men på ingen måte mer enn det måtte være. For oss nordmenn er jo alltid mangelen på skikkelig brødmat prekær, men ellers var det en ok frokost. Hyggelig betjening, spesielt mannen i frokostsalen. Frokostsalen var litt overfylt på de mest populære tidene om morgenen.

Ingenting å si på beliggenheten. 50 meter til stranden og British Airways i360. Restauranter like ved, butikker rett oppi gata og generelt sett veldig sentralt.Hotellet har ikke parkeringsplasser. Det er betalt parkering rundt hotellet, men vi valgte å parkere i et NCE-parkeringshus noen kvartaler unna.

Brighton er tidvis en dyr by å overnatte i, og har mange hoteller å velge mellom. The Beach Hotel Brighton kostet 1500 kroner natten inklusiv frokost, som vi mener er litt overpriset sammenlignet med kvaliteten.

Alternative hoteller i Brighton:

The Charm Brighton Boutique Hotel and Spa

Sea Spray

Holiday Inn Brighton Seafront

Malmaison Brighton

Mercure Brighton Seafront Hotel