Hotelltest: Sands Hotel Margate

Halvannen time med tog fra London ligger Margate vakkert til langs kysten. Vi testet ut Sands Hotel, som ligger nydelig til nede ved stranden og har en fantastisk utsikt!

REKLAME – denne bloggposten inneholder sponsede lenker blant annet til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Lokasjonen er det ingenting å si på med andre ord, men siden vi ankom med bil så var det noe krøkkete å finne fram med enveiskjørte gater og venstrekjøring. Det er ingen parkeringsplass direkte tilknyttet hotellet heller, så vi måtte stoppe midt i et kryss på baksiden av hotellet. Ikke den beste velkomsten, men det gikk fint.

Hotellet er relativt nyoppusset, lyst og fint. Vi fikk heldigvis et rom med utsikt mot sjøen, og vi sier bare: For et rom!

Sovekomfort

Rent størrelsesmessig var det ikke blant de største, men det var likevel godt romslig for en familie på fire. En romslig dobbeltseng og en sovesova. Sengen var ikke like god som Beach Hotel i Brighton, men totalopplevelsen på rommet veier opp og vel så det. Her var alt innen sovekomfort på topp:

  • Perfekt temperatur med god aircondition
  • Helt mørkt med perfekte gardiner
  • Gode puter og dyner, samt ok seng

Selve madrassen kunne faktisk vært bedre, men den gikk fint. I tillegg har de superraskt wifi på rommene og badet var stort med både badekar og en gigantisk dusj! Rett og slett lekkert. Skal vi trekke for noe så er det at det var «dobbeldyne» i sovesofaen. Ungene likte ikke det, og det ble litt stress.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo og Skyscanner, eller direkte hos Lufthansa, Qatar Airways, TAP Portugal, Ethiad eller KLM.

God mat

Egentlig hadde vi tenkt å spise i byen på kvelden, men etter at vi ankom hotellet endret vi planer og valgte hotellets egen restaurant, The Bay at Sands. En liten restaurant og bar, med en fantastisk terrasse der man kan nyte noen glass i solnedgangen. Vi valgte en treretter til middag for hele familien, et måltid som var et av de bedre vi hadde under hele oppholdet i England. Barnemenyen var litt enkel, men maten var veldig, veldig god.

Frokosten var veldig god, der man bestilte til bordet. Minuset var at det var litt lite mat prisen på oppholdet tatt i betraktning. For Sands Hotel Margate er på ingen måte billig i høysesongen og tilbudet vi fikk var inkludert frokost, men ikke til barna. De måtte vi altså betale ekstra for. Og det var mye frem og tilbake med pristilbudene – der vi også fikk tilbud om middag til alle fire inkludert i prisen. Men da var prisen for maten til barna altfor høy.

Vi fikk beholde rommet en ekstra time på avreisedagen sånn at vi hadde en rolig morgen. Hotellet tilbyr et begrenset antall parkeringsplasser bare et par sekunders gange fra hotellet. Selve parkeringen er i en bakgård, så ikke ha store forventninger. Men den gjorde jobben.

Sands Hotel i Margate er sannsynligvis det aller beste hotellet i Margate og med god mat og drikke, en fantastisk utsikt og nydelige rom så kan vi absolutt anbefale det. Selv om det var litt dyrt alt i alt.

Alternative hoteller i Margate

Walpole Bay Hotel

The Crescent Victoria Hotel

The Premium Margate