Gode hoteller i England til fotballturer

HolidayInnExpressMEN_Area

Hvor skal du på? Her er en liste over gode hoteller i England til den kommende fotballturen. I en annen bloggpost har vi tatt for oss hvordan man kan skaffe seg billetter til Premier League-kamper.

Arsenal:

Vår hovedanbefaling for hele London er London House Hotel i Bayswater. Kort vei til tuben, billig og greit. Absolutt vårt favoritthotell i London. Ibis London Blackfriars er et godt alternativ, og skal du bo nær Emirates er Hotel Makedonia ett av de nærmeste, men det er ikke samme standard som de to første. Nå har også Adagio fått et flott leilighetshotell i Adagio Aparhotel Brentford.

Aston Villa:

Birmingham er en stor by og utvalget av hoteller godt. Vårt valg er Holiday Inn Express Snow Hill med alternativene Ibis Styles Birmingham Centre, Copthorne Birmingham og ikke minst leilighetshotellet Adagio som har flotte leiligheter i flere byer. Et av de aller billigste alternativene er Britannia Hotel New Street Station. Skal du bo nær Villa Park er The Asthon Tavern valget.

Brentford

Siden Brentford ligger i London er det jo plenty av hoteller å velge mellom. Her kan man selvsagt også se på de andre lagene. Adagio Aparhotel Brentford er et sikkert valg ikke langt fra stadion, og alternativet er Novotel Brentford. Som alltid i London har vi noen favoritter: London House Hotel i Bayswater. og Ibis London Blackfriars

Brighton & Hove Albion:

Badebyen i sør har en haug med hoteller å velge mellom. Her er det bare pris som begrenser. Mange fine hoteller langs stranden med flott utsikt. På The Grand Brighton får du et litt overdådig og engelsk hotell, Travelodge Brighton Seafront er økonomihotellet, Brighton Harbour Hotel & Spa kan man kombinere med litt velvære, mens Jurys Inn Brighton Waterfront er et vanlig og greit hotell. Vi har bodd på The Beach Hotel Brighton, men det svarte ikke heeelt til forventningene for å si det forsiktig.

Burnley:

Skal vi være helt ærlige så er ikke Burnley et sted man trenger å overnatte. Vi har faktisk aldri bodd der, men det er to hoteller som er ok selv om de ikke nødvendigvis ligger så sentralt. Det er Holiday Inn Express Burnley og det mer klassiske engelske og lille hotellet Rosehill House Hotel.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Expedia eller direkte hos KLM eller Lufthansa.

Chelsea:

Du kan bo inni selve stadion på Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club som er et flott hotell, men ofte dyrt i forbindelse med kamper. I London er vårt generelle hotellvalg London House Hotel mens også Ibis London Blackfriars og Adagio Aparhotel Brentford er et godt alternativ.

Crystal Palace:

Hampton by Hilton Croydon og Jurys Inn Croydon ligger ikke langt fra Selhurst Park. I sentrale London gjentar vi de to andre alternativene: London House Hotel, Ibis London Blackfriars og ikke minst Adagio Aparhotel Brentford.

Everton:

Mange gode hoteller i Liverpool. Våre to hovedanbefalinger er to leilighetshoteller: Adagio Aparthotel Liverpool City Centre og Cove Paradise Street. Av hoteller er vår favoritt The Resident Liverpool, tidligere kjent som The Nadler. Andre gode alternativer Hope Street Hotel og Ibis Style Dale Street, mens du kan spare mye penger på å velge smarthotellet Tune Hotels Liverpool. Vi har også laget en stor guide om Liverpool.

Leeds

I Leeds har man en haug av hoteller å velge mellom i alle prisklasser. Radisson Blu Hotel Leeds City Centre er et sikkert valg, det samme med DoubleTree by Hilton, Jurys Inn og Ibis Styles Leeds Centre Arena. Blant de helt rimeligste er Discovery Inn et godt valg. Her kan du finne svært gunstige priser.

Leicester:

Rett ved stadion ligger Holiday Inn Express Leicester. Leicester Mariott Hotel er et aldeles stråelende hotell, men ligger utenfor selve Leicester. Et billig alternativ i Leicester er The Belmont Hotel.

Liverpool:

Her blir det som for Everton et par hoteller i sentrum. Leilighetshotellene Adagio Aparthotel Liverpool City Centre og Cove Paradise Street liker vi best – i tillegg anbefales spesielt The Resident Liverpool, tidligere kjent som The Nadler. Så kan alle Liverpool-fans bo i Anfield Road på det norskeide hotellet Hotel Tia. De arrangerer også legendetreff og andre arrangementer i forbindelse med kamper. Alternativer er Hope Street Hotel, The Shankly Hotel og Ibis Style Dale Street. Smarthotellet Tune Hotels Liverpool kan spare dere for veldig mye penger. Vi fikk dobbeltrom for 200 kroner per person, per natt! Vi har også laget en stor guide om Liverpool.

Adagio i Liverpool.

Manchester City og Manchester United:

Manchester har hoteller i alle prisklasser og rangeringer. Skal du på fotballtur til Manchster så er jo nesten Hotel Football ved Old Trafford et godt valg. Vi liker oss best i sentrum og veldig godt på Holiday Inn Express MEN Arena, fordi det både er sentralt, nytt og fint, samt har en ok pris. DoubleTree by Hilton rett ved Piccadilly-stasjonen er enda flottere, men litt dyrere. Leilighetshotellet Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly er rimelig og greit, og skal du ha et veldig rimelig hotell er Ibis Style Portland Street nyoppusset og et veldig godt alternativ sammen med et nytt «favoritthotell» – Motel One Piccadilly som kan være et perfekt hotell til fotballturen. Les også vår store guide om Manchester, som ikke bare handler om fotball.

Sandman Signature, rett ved St James´Park. Foto: Tor Magne Madsen (Newcastle supporter)

Newcastle United:

Førstevalget for de mange Newcastle-fans er nok Sandman Signature som ligger kloss i St James´ Park. Nærmere kommer du ikke med mindre du bor i selve stadion, som hos Chelsea. Leilighetshotellet Premier Suites er et godt alternativ dersom du vil ha en leilighet og Hotel Indigo Newcastle, Grey Street Hotel og Sleeperz Hotel Newcastle er gode hotellalternativer. Sistnevnte kan du finne meget gode priser på.

Norwich:

Holiday Inn Norwich City ligger tett på hjemmebanen Carrow Road og er et sikkert valg. Det lille hotellet Hotel Belmonte ligger mer sentralt, og alternativene kan være leilighetene i Number 82 The Unthank Norwich eller Best Western George Hotel.

Southampton:

Ingen av våre anbefalinger ligger i umiddelbar nærhet til St. Mary´s, men Jurys Inn Southampton er det nærmeste. Ikke veldig sentralt, så gode sentrale alternativer er Mercure Southampton Centre Dolphin Hotel og Novotel Southampton. Leilighetshotellet room2 Southampton er også et godt valg.

Tottenham:

Tottenham er tilbake der de var med sin splitter nye og nydelige Tottenham Hotspur Stadium. Våre generelle London-hoteller, London House Hotel og Ibis London Blackfriars dekker mye. Alternativet er det nye Adagio leilighetshotellet i Brentford. Adagio leverer i flere byer i England!

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Expedia eller direkte hos KLM eller Lufthansa.

Watford:

Vi anbefaler å bo sentralt i London og ta toget ut til kamp, men Jurys Inn London Watford eller Best Western White House Hotel er greie valg og gir valuta for pengene. I London er anbefalingene London House Hotel og Ibis London Blackfriars samt Adagio Aparhotel Brentford.

West Ham:

West Ham har flyttet til det nye olympiastadion i Stratford. Et par hoteller er veldig bra, men kostbare. Staybridge Suites London Stratford, Holiday Inn og Holiday Inn Express er gode valg. Ibis London Stratford er rimeligere, men ligger bittelitt lenger unna. Her gjelder det samme som for Tottenham og resten av London. London House Hotel, Ibis London Blackfriars og det nye Adagio Aparhotel Brentford er de beste alternativene.

Wolverhampton:

Molineux ligger veldig sentralt, så her er det muligheter for å kunne spasere til stadion fra mange av hotellene. Nærmest ligger Redwings Lodge som er et rimelig og middels hotell. To alternativer i Novotel Wolverhampton, og Holiday Inn Wolverhampton Racecourse.

Har du tips til gode hoteller? Fortell om dem i kommentarfeltet!

SPONSET: Reise med tog? Finn gode priser her!