Route 66: En liten perle i Atlanta, IL

Skal du stoppe for en matbit på Route 66 i Illinois vil vi sterkt anbefale denne dineren!

Palms Grill Cafe er spisestedet. Atlanta, Illinois er stedet. Her er det retro, vintage og Route 66 tatt helt ut. Dette er akkurat det du forventer av  "The Mother Road".

Selve stedet ser lite ut, men de har flere sitteplasser bak, så det er god plass. I hovedlokalet ble det helt fullt til lunsj denne dagen i oktober. Ifølge vår servitør var det ikke fullt så vanlig at det var så fullt en hverdag, men vi syntes det var hyggelig.

Stedet er ganske enkelt innredet, men med en god retro-stil. Menyen er typisk amerikansk og vi gikk selvsagt for en burger. En Holy Smoke, burger toppet med pulled pork, grillet løk, coleslaw og en søt eple BBQ-saus. Nam! Ved siden av valgte vi de hjemmelagde chipsene, fremfor pommes frites.

Holy Smoke burgeren hos The Palms Grill Cafe langs Route 66

Burgeren smakte! Gode smaker, gode råvarer, og i en helt annen klasse en de vanlige fastfood-kjedene man finner overalt langs motorveiene i USA. Det er virkelig verdt å kjøre inn i disse små byene langs gamle Route 66 og finne de gode, gamle spisestedene. Minuset var at da chipsen ble kald, så smakte den veldig av frityrolje. Ellers var dette en skikkelig opptur av et måltid og ikke kostet det særlig heller.

Hyggelig betjening i kule lokaler, og god mat. Da har man det fint på roadtrip. Atlanta har både museum og en kjempestatue av "The Hot Dog Giant" eller "Bunyan Giant" som han er mer kjent som.

Så skal du kjøre gamle Route 66 gjennom Illinois, så anbefales Atlanta og Palms Grill Cafe på det varmeste. Husk også å lese vår store Roadtrip-guide i tre deler.

Overnatting i nærheten av Atlanta:

Best Western Plus (Lincoln)

Holiday Inn Express (Lincoln)

Lincoln er forøvrig en fin roadtrip-by, med mange kjente Route 66-veggmalerier.


72HourSale Image Banner 600 x 150
Atlanta_PalmsGrill_4

Atlanta_PalmsGrill